Nieuwbouw moderne landelijke woning

17 april 2017

Een ontwerp voor een nieuw te bouwen modern landelijke woning. Het ontwerp is strak maar heeft zeker traditionele landelijke kenmerken, zowel in vormgeving als materiaalgebruik. De woning wordt gerealiseerd binnen gehucht “De Bereken” te Milheeze.

Ontwerpconcept is modern landelijk, waarbij de indeling zeer efficiënt ontworpen is. Aangezien de opdrachtgever geen behoefte heeft aan een ruime entree is besloten de entree van de voordeur te combineren met de achterdeur wal beiden toegankelijk middels een eigen deur. De ruimte die traditioneel voor de voordeur gebruikt zou worden, kan nu functioneren als speelkamer voor de kinderen.

De opdracht aan de aannemer is reeds verstrekt, om de woning binnen budget te realiseren hebben we gezamenlijk met de opdrachtgever en aannemer naar bezuinigingsopties gekeken wat resulteert dat het geheel nu met behoud van ontwerp binnen budget gerealiseerd kan worden.

Laatste berichten

Nieuwbouw bedrijfsruimte en showroom Table du Sud geree...

Voor de opdrachtgever Table Du Sud hebben we een ontwerp gemaakt voor een nieuwe bedrijfsruimte met showroom te Heeze. Het betreft een bedrijfshal van...

Lees verder »

Nieuwbouw moderne langgevelboerderij 2 onder 1 kapwonin...

Een ontwerp voor een nieuw te realiseren moderne langgevelboerderij., Het ontwerp is zodanig vormgegeven dat de massa en gevelindeling de uitstraling ...

Lees verder »

Ontwerp nieuwbouw langgevelboerderij

Het plan betreft een historiserende langgevelboerderij te Someren, het ontwerp wordt gekenmerkt door traditioneel materiaalgebruik en traditionele ele...

Lees verder »

Vrijblijvend kennismaken?

Contact
Top