Modern landelijke villa

18 april 2017

Het ontwerp betreft een modern landelijke villa te Gemert, de woning wordt gerealiseerd op een kavel welke in het kader van de ruimte voor ruimte regeling is ontwikkeld. Derhalve is de inhoud van de woning niet beperkt.

Het ontwerpconcept is een strakke moderne landelijke woning met een eigen karakter. Natuurlijke materialen zoals riet, hout, natuursteen, en baksteen vormen de basis van het ontwerp. De bijgebouwen zijn met het hoofdgebouw verbonden wat het mogelijk maakt om inpandig alle ruimten met elkaar te verbinden.

De basis van het ontwerp is een massastudie en vlekkenplan waarbij zicht en contact met het landschap van groot belang voor de uitwerking van het ontwerp zijn geweest. De achtergevel wordt gekenmerkt door een grote glazen gevel verbonden aan een vide die het mogelijk maakt om vanuit 2 verdiepingen over het landschap te kijken.

De woning word energieneutraal gerealiseerd waarbij gebruik gemaakt wordt van wamtepomptechnieken en zonnepanelen. De woning zal technisch op een hoogstaand niveau gerealiseerd worden en van alle innovaties en gemakken voorzien zijn.

Laatste berichten