Modern landelijke villa

18 april 2017

Het ontwerp betreft een modern landelijke villa te Gemert, de woning wordt gerealiseerd op een kavel welke in het kader van de ruimte voor ruimte regeling is ontwikkeld. Derhalve is de inhoud van de woning niet beperkt.

Het ontwerpconcept is een strakke moderne landelijke woning met een eigen karakter. Natuurlijke materialen zoals riet, hout, natuursteen, en baksteen vormen de basis van het ontwerp. De bijgebouwen zijn met het hoofdgebouw verbonden wat het mogelijk maakt om inpandig alle ruimten met elkaar te verbinden.

De basis van het ontwerp is een massastudie en vlekkenplan waarbij zicht en contact met het landschap van groot belang voor de uitwerking van het ontwerp zijn geweest. De achtergevel wordt gekenmerkt door een grote glazen gevel verbonden aan een vide die het mogelijk maakt om vanuit 2 verdiepingen over het landschap te kijken.

De woning word energieneutraal gerealiseerd waarbij gebruik gemaakt wordt van wamtepomptechnieken en zonnepanelen. De woning zal technisch op een hoogstaand niveau gerealiseerd worden en van alle innovaties en gemakken voorzien zijn.

Laatste berichten

CLT woning met vakantiehuis

Een ontwerp voor een schuurwoning met vakantiehuis op een Ruimte voor Ruimte kavel. Dit project is gebouwd volgens het CLT houtbouw systeem. Prefab ge...

Lees verder »

Nieuwbouw moderne langgevelboerderij 2 onder 1 kapwonin...

Een ontwerp voor een nieuw te realiseren moderne langgevelboerderij., Het ontwerp is zodanig vormgegeven dat de massa en gevelindeling de uitstraling ...

Lees verder »

Ontwerp nieuwbouw langgevelboerderij

Het plan betreft een historiserende langgevelboerderij te Someren, het ontwerp wordt gekenmerkt door traditioneel materiaalgebruik en traditionele ele...

Lees verder »

Vrijblijvend kennismaken?

Contact
Top