Nieuwbouw moderne langgevelboerderij 2 onder 1 kapwoning

19 april 2017

Een ontwerp voor een nieuw te realiseren moderne langgevelboerderij., Het ontwerp is zodanig vormgegeven dat de massa en gevelindeling de uitstraling hebben van één grote woning, echter betreft het in deze 2 afzonderlijk ontworpen woningen.

Beiden woningen hebben een zeer moderne indeling, waarbij openheid, daglicht, contact met de omgeving en oriëntatie op het landschap belangrijke ontwerp concepten zijn. Om deze reden zijn alle niet primaire woonfuncties zoals de entree, bijkeuken, toilet en achterom in het middengebied van de woning tegen de woning scheidende wand ontworpen om de primaire woonfuncties aan de buitengevel te kunnen oriënteren.

Alle vaste elementen als kasten, trappen, balustraden, vides maken een wezenlijk onderdeel uit van het interieur ontwerp.

Laatste berichten