Nieuwbouw bedrijfsruimte en showroom Table du Sud gereed:

7 september 2017

Voor de opdrachtgever Table Du Sud hebben we een ontwerp gemaakt voor een nieuwe bedrijfsruimte met showroom te Heeze. Het betreft een bedrijfshal van 900 m² met een showroom van ruim 500 m². Met de opdrachtgever hebben we een studie gedaan naar de juiste opzet ten behoeve van de aankoop van de bouwkavel waarna we spoedig de tekeningen gemaakt hebben en de vergunning aangevraagd hebben. Van ontwerp tot verhuizing binnen 9 maanden.

In een vroeg stadium is een kostenraming voor de bouw opgesteld, en een totale investeringsbegroting voor het geheel. Een succesvol bouwproject gerealiseerd binnen budget en planning. Een leuk detail is dat we voor de ouders van de jonge ondernemers enkele jaren geleden een woning ontworpen hebben, de oorsprong van het bedrijf Table du Sud ligt bij de uitvoering van deze woning. Dit sluit dan ook volledig aan bij de filosofie van Donkers Relou, tevreden opdrachtgevers en een langdurige duurzame relatie.

Laatste berichten

Nieuwbouw bedrijfsruimte en showroom Table du Sud geree...

Voor de opdrachtgever Table Du Sud hebben we een ontwerp gemaakt voor een nieuwe bedrijfsruimte met showroom te Heeze. Het betreft een bedrijfshal van...

Lees verder »

Nieuwbouw moderne langgevelboerderij 2 onder 1 kapwonin...

Een ontwerp voor een nieuw te realiseren moderne langgevelboerderij., Het ontwerp is zodanig vormgegeven dat de massa en gevelindeling de uitstraling ...

Lees verder »

Ontwerp nieuwbouw langgevelboerderij

Het plan betreft een historiserende langgevelboerderij te Someren, het ontwerp wordt gekenmerkt door traditioneel materiaalgebruik en traditionele ele...

Lees verder »

Vrijblijvend kennismaken?

Contact
Top